Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
CUMPARA ACUM
Consultanta pentru Afaceri
Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!
Membrii echipei noastre au o vasta experienta internationala de succes, demonstrata in roluri manageriale de top, dar si in numeroase proiecte de consultanta si tocmai de aceea stim ca putem fi un partener avizat cu care poti colabora in proiecte cu tematica complexa.
Abordarea noastra este obiectiva, pentru ca noi vom actiona mereu ca o oglinda indreptata catre organizatia sau echipa ta, prezentand si provocand constructiv tot ceea ce se poate observa din afara, cu scopul de a te sprijini sa generezi idei si sa gasesti solutii strategice de succes.

Iti garantam ca toate acestea vor spori increderea echipei tale in stilul tau de conducere si vor genera energie, productivitate si performanta pe termen scurt, mediu si lung.

Daca conduci o echipa sau daca conduci o afacere si esti intr-un impas strategic sau decizional din care o parere avizata din afara organizatiei tale te-ar putea scoate, atunci hai sa fim parteneri!
Ariile nostre de Expertiza
STRATEGIE
Strategie de vanzari, strategie de training sau strategie de comunicare – am trecut prin fiecare dintre acestea si stim ca exista momentele acelea in care o parere obiectiva, din afara, poate crea un moment AHA, castigator!
MASTERMIND COACHING pentru ECHIPE MANAGERIALE
Antrenarea indivizilor unei echipe este esentiala, dar punerea acelor indivizi impreuna, intr-o echipa performanta si agila, este de cele mai multe ori o provocare. 

Cunoastem cateva solutii pe care le-am testat cu succes si prin care mecanismul unei echipe poate fi “uns” pentru a fi facut sa performeze pe termen lung.
PROGRAME de TRAINING PERSONALIZAT
Pentru a face o investitie isteata in instruirea echipelor si a indivizilor, trebuie sa stii ce, cand si cat sa le oferi fiecaruia astfel incat sa nu fie perceput ca un banal exercitiu de HR. 

Putem construi si livra impreuna o strategie de training inteligenta, avand la baza un audit obiectiv de nevoi de dezvoltare.
Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!
Scrie-ne la office@remarkabil.ro sau suna la 0740 616 604.
BOOK NOW! Sedinta de Coaching GRATUITA
0 EUR
© 2021 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: