Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
CUMPARA ACUM
Consiliere Early Career & Graduate
Consiliere in cariera pentru studenti si liceeni + Video prezentare personala BONUS
University Pitch este o solutie ideala in cazul in care nu ai un istoric profesional care sa te recomande si poate fi folosita independent, sau poate fi atasata scrisorii de aplicare la o Universitate sau CV-ului.
Te consiliem, te invatam si te ajutam sa-ti faci o scurta prezentare video in care sa vorbesti despre abilitatile, rezultatele si ariile tale de interes si despre orice altceva care te-ar putea ajuta in atingerea obiectivelor.
University Pitch este un pachet de servicii in care am inclus 4 sedinte de coaching, training si consiliere, precum si servicii de design si editare video. 
Studentilor care vor sa intre pe piata muncii le oferim consiliere, dar si suport in realizarea unui video pitch pentru aplicare la joburi, astfel incat experienta cu recrutorii sau angajatorii sa fie una de succes. 
University Pitch are un format ce ofera liceenilor din ultimul an sansa de a se prezenta intr-un mod deosebit, prin intermediul unui video pitch, in procesul de aplicare la Universitatile care solicita acest lucru.
Exemplu University Pitch Video
Pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu, iti oferim o prima intalnire online, GRATUITA.
Programeaza intalnirea online GRATUITA utilizand butonul portocaliu de mai jos. 
PROGRAMEAZA o INTALNIRE GRATUITA
Subiect
Consiliere Early Career & Graduate
*Prenume
*Nume
*e-Mail
*Telefon
Mesaj
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: