Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Recrutare Targetata si Executive Search
Servicii pentru Afaceri Mijlocii si Mici
Servicii premium de consultanta HR la care bugetul nu este un factor restrictiv. 
Am creat special pentru afacerile mijlocii si mici un pachet de servicii de consultanta HR care urmeaza un proces versatil in care folosim o abordare moderna si eficienta. Pentru ca in fiecare proiect folosim instrumente digitale specifice, reusim sa livram rezultate excelente, la jumatate din costurile serviciilor traditionale de consultanta HR.
AFLA MAI MULTE
Consultanta si Consiliere in Cariera
Succes in cariera + VideoCV BONUS 
Cauti un nou loc de munca? Vrei sa faci o schimbare de directie in cariera? 
Succes in Cariera este un pachet complet de mentoring, coaching, consultanta si consiliere in cariera si este format din 4 sesiuni individuale la care iti oferim BONUS un VideoCV ce te va ajuta sa-ti personalizezi abordarea si sa te diferentiezi in fata angajatorului sau a recrutorului.
AFLA MAI MULTE
Coaching si Mentoring
Consultanta individuala
Procesele de mentoring si coaching pot fi adaptate in functie de nevoile si planurile tale. 
Poti alege dintre pachetele De nevoieDe dezbatut sau Pe-ndelete, in functie de complexitatea si urgenta topicurilor pentru care ai nevoie de suport.
Hai sa vorbim cu si despre tine, atunci cand ai tu nevoie!
AFLA MAI MULTE
Consiliere Early Career & Graduate
Consiliere in cariera pentru studenti si liceeni + Video prezentare personala BONUS
University Pitch este o solutie ideala in cazul in care nu ai un istoric profesional care sa te recomande si poate fi folosita independent, sau poate fi atasata scrisorii de aplicare la o Universitate sau CV-ului.
Te consiliem, te invatam si te ajutam sa-ti faci o scurta prezentare video in care sa vorbesti despre abilitatile, rezultatele si ariile tale de interes si despre orice altceva care te-ar putea ajuta in atingerea obiectivelor.
AFLA MAI MULTE
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: