Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Despre noi
De la abil la remarkabil, fara stereotipuri!
“De la abil la remarkabil, fara stereotipuri!” defineste cel mai bine ceea ce ne-am propus atunci cand am inceput proiectul Remarkabil.
Astfel, Remarkabil Consulting este un butic de consultanta care promoveaza instrumente inovatoare si ofera servicii bazate pe tehnologie pentru industria HR.
Serviciile noastre personalizate in domeniul HR se concentreaza pe recrutare si  executive search, training si dezvoltarea talentelor, assessment center, mastermind coaching pentru echipe manageriale, consiliere si orientare in cariera, dar nu se limiteaza doar la acestea.

Membrii echipei noastre au o vasta experienta internationala de succes, dobandita in roluri manageriale de top si in numeroase proiecte de business si tocmai de aceea stim ca putem fi un partener informat cu care poti colabora in proiecte cu subiecte complexe.
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: