Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Despre noi
De la abil la remarkabil, fara stereotipuri!
“De la abil la remarkabil, fara stereotipuri!” defineste cel mai bine ceea ce ne-am propus atunci cand am inceput proiectul remarkabil.ro si anume sa consiliem si sa sprijinim in cariera cat mai multi oameni astfel incat calatoria profesionala pe care acestia o fac in paralel cu viata personala, sa fie una plina de experiente memorabile.
remarkABIL.ro este primul boutique de consultanță românesc care promovează conceptul video CV ca fiind cea mai bună soluție atât pentru cei care își caută un loc de muncă, cât și pentru recrutori, pentru a îmbunătăți și eficientiza procesele de selecție și recrutare. Conceptul VideoCV scoate în evidență personalitatea candidatului care, în combinație cu CV-ul tradițional, va ajuta la eficientizarea procesului de screening și recrutare.

Promovăm în România platforma videoCV.io, o platformă unică pe piața noastră de recrutare, ce este intuitivă și extrem de ușor de folosit în procesele de screening si recrutare. Platforma pune la dispoziția HR & Talent managerilor o metodă inovativă de video screening a candidaților încă din prima etapă a procesului de recrutare, folosind metoda video interviu la cerere.

Serviciile noastre personalizate de consultanță în domeniul HR se concentrează pe recrutare, executive search, training și dezvoltarea talentelor, assessment center, mastermind coaching pentru echipe manageriale, consiliere și orientare în carieră, dar nu se limitează doar la acestea.

Membrii echipei noastre au o vastă experiență internațională de succes, dobândită în roluri manageriale de top și în numeroase proiecte de consultanță de business și tocmai de aceea știm că putem fi un partener informat cu care poți colabora în proiecte cu subiecte complexe.

Urmareste-ne si pe retelele sociale!
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: