Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Politică de confidențialitate site
remarkabil.ro
Bine ai venit la politica de confidențialitate a lui Remarkabil!
Când folosești serviciile SMD Remarkabil Consulting SRL, (denumită în continuare „Remarkabil” sau ”Compania” sau ”Organizația”), ne încredințezi informații despre tine, cunoscute și sub denumirea de date personale, în virtutea încrederii pe care o ai față de noi. Noi îți mulțumim pentru această încredere, de aceea vrem să-ți explicăm într-un mod clar și transparent care sunt practicile noastre privind confidențialitatea datelor.
1. Introducere

Ce facem noi? Te ajutăm să îți construiești un CV în format video și totodată poți să beneficiezi de consultanță și coaching pe partea de dezvoltare personală și profesională.
Această notă de informare îți va arăta cum avem grijă de datele tale atunci când vizitezi site-ul nostru (indiferent de unde îl folosești) și îți va spune despre drepturile tale în ceea ce privește datele personale și cum te protejează legea.
Politica se aplică următoarelor site-uri și profiluri de pe rețelele sociale:

Mediu Web
remarkabil.ro 
consultanta-cariera.ro
videosume.ro
myvideosume.ro
myvidoesume.com

Mediu Instagram
instagram.com/remarkabil.ro

Mediu Facebook
facebook.com/remarkabil

Mediu Youtube
youtube.com/channel/
UCWXbCuQfJtHQxaZXnJg0FQQ

Mediu LinkedIn
linkedin.com/company/remarkabil

2. Servicii oferite de terțe persoane

Pe site-ul nostru o să vezi și link-uri care nu ne aparțin - acestea provin de la terțe persoane cu care avem o colaborare, suntem într-o relație de marketing afiliat sau avem un parteneriat. Această Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru, întrucât depășește sfera controlului nostru. Te încurajăm să citești cu atenție Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale pentru a vedea dacă corespunde așteptărilor tale.
Spre exemplu, dacă alegi să ne lași să-ți postăm CV-ul video pe canalul nostru Youtube, aceasta se va supune politicii de confidențialitate a Youtube, pe care te încurajăm să o citești cu atenție.

3. Cine suntem noi?

Mai jos găsești și datele noastre de identificare:

Denumire: SMD REMARKABIL CONSULTING S.R.L.
Sediul social: Municipiul București, sector 4, str. Vestitorului, nr. 6
Număr registrul comerțului: J40/13109/2020
Cod unic identificare: 43159205
E-mail: office@remarkabil.ro

În măsura în care ai nelămuriri, observații sau reclamații cu privire la noi sau la datele personale pe care le prelucrăm pentru tine, ne poți trimite oricând un e-mail la adresa de mai sus.
Potrivit legislației, organizația noastră, este un operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

4. Cine ești tu?

Potrivit legislației, tu, în calitate de persoană fizică beneficiară a serviciilor noastre sau produselor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii sau persoana aflată într-o relație de orice fel cu organizația noastră, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

5. Angajamentul Nostru

Protecția informațiilor tale personale este foarte importantă pentru noi întrucât ne ajută să punem bazele unei relații bazate pe încredere și profesionalism. De aceea, ne-am luat angajamentul să respectăm legislația europeană și națională privind protecția datelor cu caracter personal, în special Regulamentul (EU) 679/2016, cunoscut și sub denumirea de GDPR. Astfel, în cadrul organizației noastre și în relația cu tine ne ghidăm după următoarele principii:
- Legalitate, echitate și transparență
Prelucrăm datele tale legal și corect. Depunem toate eforturile pentru a fi transparenți în privința informațiilor pe care utilizăm și a modalității în care o facem, iar tu ești informat corespunzător pentru a putea decide în cunoștință de cauză. 
- Controlul îți aparține
În limitele legii, îți oferim posibilitatea de analiza, modifica, șterge datele personale pe care ni le-ai transmis și de a-ți exercita celelalte drepturi prevăzute de reglementările naționale și internaționale.
- Integritatea datelor și limitarea scopului
Datele pe care ni le furnizezi vor fi utilizate doar în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. Dacă vom prelucra datele tale în alte scopuri compatibile, vom depune toate diligențele rezonabile pentru a te informa despre acest aspect, în general prin afișarea unei noi Politici de confidențialitate publicată pe site-ul nostru. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele tale personale sunt corecte, complete și actualizate.
- Securitate
Înțelegem cât de importantă este securitatea datelor personale și luăm măsurile necesare pentru a proteja clienții noștri și alte persoane ale căror date le prelucrăm de accesul neautorizat al datelor personale, precum și de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucrăm în activitatea curentă. Cu toate acestea, reține faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.
Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal:
Politici dedicate. Adoptăm și revizuim constant practicile și politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate), pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenințări la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificări constante, pentru a ne asigura că respectăm cerințele legale și că sistemele funcționează în mod adecvat.
Minimizarea datelor. Ne asigurăm că datele tale cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această notă.
Restrângerea accesului la date. Încercăm să restrângem cât mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la minimul necesar: angajați, colaboratori și alte persoane care au nevoie să acceseze aceste date pentru a le prelucra și a duce la îndeplinire un serviciu. Partenerii și colaboratorii noștri sunt supuși unor obligații stricte de confidențialitate (fie statutare, fie legale).
Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor. De asemenea, facem back-up-uri periodice de date pentru a le putea recupera în cazul unui eventual incident și avem implementate proceduri de audit periodice în privința securității echipamentelor folosite.
Asigurarea exactității datelor tale. Câteodată este posibil să îți cerem să confirmi exactitatea sau actualitatea datelor tale pentru a fi siguri că ele reflectă realitatea.
Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.
Anonimizarea datelor. Acolo unde putem, încercăm pe cât posibil să anonimizăm/pseusoanonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu mai putem identifica persoanele la care acestea se referă.
Cu toate acestea, deși depunem eforturi constante pentru a asigura securitatea datelor pe care ni le încredințezi, este posibil să avem parte și de evenimente mai puțin fericite și să avem incidente de securitate. În aceste cazuri, vom urma cu strictețe procedura de raportare și notificare a incidentelor de securitate și vom lua toate măsurile necesare pentru a readuce situația la normal.

6. Schimbări

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail, în funcție de cum considerăm oportun la momentul respectiv. Te încurajăm să revii constant la această pagină pentru a consulta ultima versiune disponibilă.

7. Întrebări și solicitări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile tale legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail indicată în secțiunea 3.

8. Informațiile Tale

8.1. Ce fel de informații colectăm despre tine?
Atunci când navighezi pe site-ul nostru, când ne transmiți o solicitare pe e-mail sau ne contactezi în orice alt scop și pe orice alt canal de comunicare, ne vei comunica următoarele date personale, pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse, cum ar fi:
• Numele și prenumele
• Vârsta
• Adresa de e-mail
• Numărul de telefon
• Funcția pe care o ai în cadrul companiei
• Contul bancar pentru facturare
• Alte date de facturare
Dacă vei beneficia de serviciile oferite de noi privind dezvoltarea profesională și efectuarea unui CV video, vom prelucra și alte date precum:
• Date privind educația ta și formarea profesională
• Date privind locurile de muncă avute
• Poza / pozele cu tine
• Video / videourile cu tine
• Alte date, în funcție de serviciile pe care decizi să le contractezi și pe care le vom dezvolta pe parcurs 
Este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum:
• Adresa IP
• Browserul de internet
• Locația
• Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru
• Alte date

8.2. De unde colectăm aceste informații?
Cele mai multe informații le vom colecta de la tine, în mod direct, atunci când ni le transmiți.
O parte din informații le vom putea prelua din alte surse, publice sau private, precum profilul tău de LinkedIn, informații publice de la Registrul Comerțului sau ANAF etc.

8.3. De ce colectăm aceste informații?
În general, avem nevoie de aceste date de la tine în următoarele scopuri::
• în vederea încheierii sau executării unui contract dintre tine și noi;
• pentru a-ți răspunde la întrebări și solicitări;
• în scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil;
• pentru a oferi serviciile și produsele noastre și a le îmbunătăți;
• pentru a îmbunătăți experiența de navigare;
• pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
• pentru a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice;
• pentru crearea și/sau mentenanța conturilor create;
• pentru a ne conforma legislației;
• pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță sau în relație cu alte autorități, instituții publice sau persoane.

8.4. Care este temeiul legal pentru prelucrare?
În principal, ne bazăm pe următoarele temeiuri pentru prelucrare:
• consimțământul pe care ni-l oferi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
Reține că îți poți retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail office@remarkabil.ro
• încheierea sau executarea unui contract între tine și noi (inclusiv la distanță)
• interesul legitim al nostru sau al unei alte părți;
• îndeplinirea unor obligații prevăzute de lege.

8.5. Cât timp stocăm datele?
Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi.
În cazul în care prelucrarea datelor tale personale s-a bazat pe consimțământul tău, vom prelucra datele tale până în momentul în care îți retragi consimțământul.
După încheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.
Reține faptul că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pentru perioada care ne este impusă de lege.

8.6. Cum împărtășim informațiile tale cu ceilalți?
Putem dezvălui datele tale, respectând legea aplicabilă, partenerilor de afaceri sau altor terți. Depunem în permanență eforturi rezonabile pentru a ne asigura că acești terți au implementate măsuri adecvate de protecție și securitate. Cu acești terți avem clauze contractuale astfel încât datele tale să fie protejate. Te vom informa cu privire la identitatea acestor companii înainte de transmitere sau într-un termen rezonabil și ne vom asigura că orice transfer este legitim, având la bază consimțământul tău sau alt temei juridic.
De exemplu, am putea furniza datele tale către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, contabilitate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele tale să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm. 
De asemenea, am putea transfera datele tale către parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.
Deși puțin probabil, am putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul datelor tale.
Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor tale. 
Vom putea, de asemenea, furniza informațiile tale cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele tale nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la baza consimțământul tău explicit sau alt temei legal.

9. Care sunt drepturile tale?

Drepturile tale conform Regulamentului GDPR sunt următoarele:

Drepturi

Informații suplimentare

Retragerea consimțământului 

În cazul în care ne-ai dat consimțământul tău pentru prelucrarea datelor, ți-l poți retrage conform procedurii arătate în această politică.

Accesul la date

Ne poți cere:

·   să îți confirmăm dacă îți prelucrăm datele cu caracter personal;

·        să îți punem la dispoziție o copie a acestor date;

·   să îți dăm alte informații despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, pentru ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi ai, cum poți face o plângere, de unde am obținut datele tale, dacă aceste informații nu se regăsesc deja în această notă de informare.

Rectificarea

Ne poți solicita să îți completăm/modificăm datele tale personale pentru a fi conforme cu realitatea.

Ștergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”)

Ne poți solicita să îți ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

·   acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

·  ți-ai retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau

·       dai curs unui drept legal de a te opune; sau

·       datele au fost prelucrate ilegal; sau

·       ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu suntem obligați să dăm curs acestei cereri în cazul în care prelucrarea datelor tale personale este necesară pentru:

·       respectarea unei obligații legale; sau

·       constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

precum și alte circumstanțe, însă acestea două sunt cele mai probabile.

Restricționarea prelucrării datelor

Ne poți cere să restricționăm prelucrarea datelor tale personale în următoarele cazuri:

·  contești exactitatea datelor tale personale, dar pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor;

·   prelucrarea este ilegală și nu ești de acord cu ștergerea datelor cu caracter personal, dar ne soliciți în schimb restricționarea prelucrării lor;

·       nu mai avem nevoie de datele tale personale, dar ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

·    te opui prelucrării datelor tale personale, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale noastre prevalează asupra celor ale tale.

Portabilitatea datelor

Ne poți solicita să îți transmitem datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, în următoarele cazuri:

·       prelucrarea se bazează pe consimțământ;

·       prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

Opoziția

Ai dreptul de a te opune prelucrării atunci când: (a) prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public, (b) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o parte terță, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții. 

În asemenea caz, nu mai prelucrăm datele tale cu caracter personal, cu excepția cazului în care demonstrăm că avem motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Luarea deciziilor automate

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice ce te privesc sau care te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Aceste drept are anumite limitări, anume:

·       decizia automată este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și noi;

·       decizia este autorizată conform normelor legale;

·       avem consimțământul tău explicit în acest sens.

În asemenea caz, trimite-ne o cerere pentru ca datele tale personale să fie supuse unui proces manual de prelucrare.

Plângeri

Ai dreptul de a de adresa justiției în cazul în care consideri că există probleme cu prelucrarea datelor tale personale, precum și de a trimite o cerere către ANSPDCP.


Te rugăm să reții că:
- Îți poți retrage consimțământul pentru marketing direct în orice moment prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic sau conform procedurii arătate în această Politică de confidențialitate.
- Dacă vrei să îți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail: office@remarkabil.ro
- Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primite va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la ANSPDCP și de a te adresa justiției.
- Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspect, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
- Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

10. Plângeri

Dacă crezi că apare o problemă cu prelucrarea datelor personale, o să te rugăm să ne trimiți mai întâi o cerere la adresa menționată în secțiunea 3 – vom depune toate eforturile pentru a rezolva cererea ta în cel mai scurt timp, pe cale amiabilă.
De asemenea, poți depune o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal. Pentru România, datele de contact le găsești mai jos:

Nume

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresa

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefon:

+40.318.059.211 sau +40.318.059.212

E-mail

anspdcp@dataprotection.ro


11. Întrebări, solicitări și exercitarea drepturilor 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale sau ai orice altă îngrijorare cu privire la confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail office@remarkabil.ro

12. Schimbări la această politică

Este posibil să actualizăm ocazional această politică și te vom notifica prin intermediul platformei sau pe e-mail despre cea mai recentă versiune. Chiar dacă nu primești o notificare, te încurajăm să accesezi și să citești periodic această politică pentru a fi la curent cu ultimele versiuni.

Actualizata la 17 Noiembrie 2020
© 2021 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: