Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Video CV
Ce este si cum imi pot face un Video CV?
09-12-2020
VIDEOSUMÉ este un concept propriu si, credem noi, unic de coaching in cariera in Romania.

Este o combinatie perfecta de sesiuni individuale de coaching si training si sesiuni practice si de feedback, a carei finalitate poate fi reprezentata prin cel putin doua formate originale:  
- Video CV (video prezentare personala) 
- Video Business Card.
Exemplu de Videosume in format Video CV
Pentru cei care sunt in cautarea unui nou loc de munca sau sunt intr-o etapa in care vor sa faca o schimbare in cariera, un Video CV are rolul unei prezentari personale video care impreuna cu CV-ul traditional poate face diferenta in fata angajatorului sau a recrutorului. 

Pentru consultanti, agenti de vanzari sau oameni de marketing si PR, un Video Business Card este o carte de vizita video premium atat pentru ei cat si pentru produsele, serviciile sau proiectele pe care le promoveaza/vand.

Cum functioneaza intregul proces?

Pentru inceput iti oferim o sedinta de coaching gratuita in care iti vom explica intregul proces si in care iti vom prezenta optiunile despre care credem ca ar fi potrivite pentru scopul tau.

Apoi, pentru a te cunoaste mai bine si pentru a-ti intelege mai bine nevoile, vom avea cateva intalniri online de coaching si consultanta in urma carora vom decide impreuna care este structura discursului si care sunt ariile care ar trebui sa fie evidentiate in Video CV sau in Video Business Card.
Intr-una dintre cele 4 sedinte incluse in pachetul de servicii, vei beneficia de training despre tehnici prin care poti face ca Videosume-ul tau sa te reprezinte cat mai bine in situatiile in care-l vei folosi.

Te vei filma singur(a), cu instrumentele pe care le ai la-ndemana (telefon mobil, tableta, laptop, camera foto etc.), folosind structura si discursul pe care le vom agrea impreuna. Cel mai probabil, daca nu ai mai facut asta pana acum, vei avea de inregistrat cateva duble pana cand filmarea si discursul tau sa ajunga la nivelul pe care ti-l doresti. 

Nu-ti face griji! Vei primi feedback pe materialele video atat cat este nevoie pentru a-l aduce la nivelul la care sa te reprezinte cel mai bine. Vrem ca totul sa iti iasa cat mai natural si autentic, pentru ca variantele supra-regizate nu sunt deloc credibile.

La final, daca nu ai un canal Youtube propriu, iti putem gazdui noi Videosume-ul, gratuit, pe canalul nostru remarkabil.ro

Iar, daca partea tehnica nu este una dintre ariile tale de expertiza, iti putem oferi suport si in procesul de editare a filmarii, pregatind pentru tine un format care sa fie usor de publicat pe diferite retele sociale.

Te incurajam sa-ti faci cunoscute abilitatile printr-o prezentare personala video care sa te reprezinte si care sa te ajute sa devii astfel un profesionist remarkABIL. 

De ce sa accepti sa fii doar un alt CV, un candidat obisnuit si banal pe piata muncii, perceput ca face exact ceea ce fac toti ceilalti?

De ce sa fii doar o alta carte de vizita, un alt consultant sau agent de vanzari care incearca sa-si vanda serviciile sau produsele cu orice pret?

Fii remarkABIL!
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: