Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Un pachet de experiente de dezvoltare personala
Snack Informativ
21-01-2021
Daca va veti uita la cum se desfasoara astazi procesele de recrutare practicate de foarte multi angajatori, le-ati putea foarte usor compara cu un blind date. 

Da, cu o intalnire pe nevazute inaintea careia, candidatul si angajatorul comunica doar printr-un document pdf sau word, iar pe baza informatiilor din acel document decid sa-si planifice o intalnire fata in fata.
Intrebarea este: oare vor decide sa ramana impreuna atunci cand se vor vedea fata in fata si  cand se vor cunoaste cu adevarat?

In acest context, un Videosumé in format Video CV nu face decat sa adauge o fata, o voce   si o atitudine unui document impersonal, sporind de cele mai multe ori sansele unui candidat de a se face remarcat si de a primi invitatia la acea intalnire.

Realizarea unui Videosumé in format de Video CV poate ajuta un aplicant la un job sa iasa din multime, si sa se faca remarcat. Este simplu, dar nu este usor, ca in doar 1 minut, poate un minut si jumatate, sa faci in asa fel incat cel care urmareste Videosumé-ul tau sa vrea sa afle mai multe despre tine si deci sa iti citeasca cu atentie CV-ul detaliat si chiar sa te puna pe o lista scurta de interviu.

De-a lungul timpului am observat ca pentru a ajunge sa ai un astfel de Videosumé, trebuie sa indeplinesti cateva conditii pe care le voi detalia mai departe:

1. Trebuie sa ai curaj sa te expui - adica sa nu iti fie teama sa te arati celui care urmeaza sa   te selecteze si sa te cheme la interviu. 
Aceasta bariera este destul de greu de trecut pentru unii, pentru ca stiu, din proprie experienta, ca este mult mai confortabil sa te ascunzi in spatele unui pdf sau word bine facut de altcineva.

Intr-una dintre sedintele incluse in pachetul de servicii pe care ti-l oferim, te vom antrena cu ajutorul unor tehnici speciale si te vom invata cum sa iti stapanesti emotiile si sa scapi de inhibitie in fata camerei.

2. Trebuie sa stii sa sintetizezi ceea ce este mai important din activitatea ta profesionala, adica sa alegi aspecte relevante care sa te ajute sa iesi in evidenta in fata angajatorului pentru un anumit job. 

Pe parcursul intalnirilor de coaching si mentoring incluse in pachetul nostru de servicii, folosindu-ne de cateva instrumente specifice pe care le avem la dispozitie, vom descoperi si vom decide impreuna care sunt cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le evidentiezi in Videosumé.

3. Ai nevoie de un discurs pe care sa il poti urmari pe parcursul filmarilor. 
S-ar putea sa ti se para ciudat sa folosesti un discurs sau un scenariu, asa la fel ca la Hollywood, dar trebuie sa stii ca discursul are un rol extrem de important in pregatirea pentru filmare. 
Iti va da incredere si te va “obliga” sa nu deviezi de la subiect. Te vom sprijini in conceperea discursului, dar este important sa intelegei ca acesta trebuie sa iti apartina, sau cum imi place sa mie spun: trebuie sa fie scris cu cuvintele tale.
Este extrem de important sa iti inveti apoi discursul pentru a reusi sa-l asimilezi pe de-antregul pentru ca atunci cand te vei filma spunandu-l, el trebuie sa para ca este un discurs liber, care iti apartine. 

Te asigur ca pana la finalul colaborarii noastre vei avea parte nu doar un produs finit de calitate (Videosumé), dar si de extrem de multe experiente de dezvoltare personala care te vor ajuta pe mai departe.

Daca mai ai si alte intrebari despre Videosumé, scrie-ne oricand pe retelele sociale sau la office@remarkabil.ro.

Pana data viitoare, iti doresc sa iesi din multime si sa fii remarkabil, iar daca vei avea ocazia, nu-ti fie teama sa faci dezinteresat ceva remarkabil si pentru altcineva!
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: