Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Talent si Pasiune
Video CV - Florin Pricope
12-05-2021
Florin este unul dintre castigatorii pachetului complet de servicii Video CV la concursul “Fii remarkabil!”, organizat pe LinkedIn de remarkabil.ro.

Intalnirea cu Florin nu a facut decat sa-mi confirme ca inca exista oameni extrem de talentati si de pasionati de ceea ce fac in Romania, indiferent de domeniul in care activeaza. 
Video CV - Florin Pricope
Domeniul in care activeaza el este unul extrem de interesant, la care nu te-ai gandi imediat ca poate crea pasiune. O sa va las sa descoperiti in Video CV-ul lui toate aceste detalii, iar daca a reusit sa va starneasca curiozitatea, puteti sa aflati mai multe chiar de la Florin.

Ceea ce am invatat eu din colaborarea cu Florin este ca daca iti doresti sa devii un specialist sau un profesionist de clasa in ceea ce faci, atunci trebuie sa iesi din zona de confort si sa incerci sa-ti confrunti limitele. El a reusit asta extrem de bine, chiar daca pana la colaborarea noastra nu a mai avut ocazia de a vorbi despre propria persoana si despre evolutia sa in fata unei camere.

Il recomand cu mare incredere pe Florin pentru roluri in care expertiza si in mod special pasiunea lui, sunt o mina de aur.
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: