Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
Snack-uri Informative despre Videosume
INTRO
18-01-2021
Videosume, conceptul pe care remarkabil.ro l-a lansat in premiera in Romania, este genul de produs destul de greu de digerat, asa la prima vedere, dar oare ce este acceptat cu bratele deschise atunci cand te scoate din zona de confort?

Amintiti-va cat de greu au digerat unii trecerea de la telefonul mobil cu tastatura la cel cu ecran tactil :)
Snack-uri Informative - INTRO
Acum, va rog sa va ganditi de cate ori ati fost in situatia in care, citind un mesaj sau un email, ati interpretat gresit tonul care reiesea din simpla citire a textului si v-ati fi dorit macar sa vorbiti la telefon cu persoana respectiva si sa auziti mesajul direct din gura acesteia?

In acest context, Videosume-ul a fost conceput din dorinta de a potenta mesajele transmise si de a “umaniza” concepte consacrate precum CV-ul sau cartea de vizita. 

Un videosume nu face decat sa adauge o fata si o voce unui document sau unui obiect care altfel, este destul de impersonal si suficient de interpretabil in functie de cine il citeste si care ii este starea de spirit in acel moment. 

In episoadele urmatoare voi explica care este rolul si care sunt avantajele unui Videosume, precum si cum poate si conceput si folosit in formatele Video CV sau Video Business Card.

Pana data viitoare, iti doresc sa iesi din multime si sa fii remarkabil, iar daca vei avea ocazia, nu-ti fie teama sa faci dezinteresat ceva remarkabil si pentru altcineva!
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: