Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
NOU! University Pitch Video (UP! Video)
Iesi din multime! Fii remarkABIL!
22-03-2021
Sub umbrela “Stand out from the crowd” sub care am lansat si celelalte pachete de servicii, astazi lansam UP! Video (acronimul pentru University Pitch), un pachet ce-si propune sa sprijine liceenii si studentii sa treaca la nivelul urmator. 

University Pitch Video este un format menit sa sprijine atat elevii din ultimul an de liceu in procesul de aplicare la Universitati, dar si studentii care vor sa intre pe piata muncii si carora ne dorim sa le facem cat mai usoara aceasta experienta.
Exemplu UP! Video
UP! Video este un pachet de servicii foarte customizabil. Este un set de experiente de dezvoltare personala, in care am inclus 4 sedinte de coaching, training si consultanta despre cum se realizeaza un astfel de material, precum si servicii de design si editare video. 

Rezultatul este un scurt video in care vei vorbi despre abilitatile, rezultatele si ariile tale de interes si despre orice altceva care te-ar putea ajuta in atingerea obiectivelor.

Videoul UP! poate fi folosit as is, sau poate fi atasat scrisorii de aplicare la Universitate sau CV-ului.

Esti gata sa treci la nivelul urmator? Esti gata sa mergi mai departe?
Noi suntem aici pentru a te ajuta sa Iesi din multime!
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: