Acest website utilizeaza cookie-uri. Acestea sunt folosite pentru a imbunatati experienta de navigare. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre: Politica de confidentialitate
NOU! Recrutare Targetata si Executive Search
Servicii de recrutare pentru Afacerile Mijlocii si Mici
18-08-2022
Ne face placere sa anuntam ca de la 1 Septembrie 2022 vom introduce in protofoliul nostru un nou serviciu ce are la baza practici moderne de HR: serviciul de Recrutare Targetata si Executive Search dedicat Afacerilor Mijlocii si Mici. 
In acest articol poti gasi informatii despre noul serviciu si despre cum poti intra in legatura cu noi pentru a-ti oferi detalii specifice.

Inca de la lansare, remarkabil.ro sustine promovarea unor instrumente si servicii moderne pentru industria HR din Romania. Ne-am intalnit si am discutat cu General Manageri, HR si Recruiting manageri din companii de diferite dimensiuni din mai toate industriile. Am analizat strategiile si procesul lor de recrutare si am cautat impreuna solutii pentru a le eficientiza. 
Principala observatie a fost ca bugetul disponibil alocat pentru aceasta arie de business are o influenta majora, aproape in fiecare dintre cazuri, asupra strategiei si procesului de recrutare. 

In general, o companie mare isi poate permite sa angajeze o echipa interna de recrutare pentru rolurile entry si middle level si in acelasi timp sa colaboreze cu agentii de executive search pentru rolurile de top. 

Afacerile mici si mijlocii, fara a avea intotdeauna o ehipa interna de recrutare, se descurca destul de bine in a recruta pentru roluri entry level folosind patformele consacrate, dar au o mare provocare cand vine vorba de recrutarea targetata, specifica, pentru roluri middle sau chiar de top. 
In aceste cazuri, a apela la o agentie externa specializata in recrutarea targetata pentru astfel de roluri este destul de restrictiv. Totul porneste de la bugetul necesar pentru un asemenea proiect, care poate ajunge de cele mai multe ori la aproximativ 25% din salariul brut anual oferit pentru rolul pentru care se recruteaza.

In acest context, echipa remarkabil.ro a decis sa creeze si sa piloteze in prima jumatate a anului 2022 un serviciu de recrutare targetata si executive search (vezi oferta detaliata la finalul acestui articol), adaptat specificului si bugetelor afacerilor mijlocii si mici. 

- Am parteneriat in cateva proiecte cu companii care au fost deschise la abordarea pe care le-am propus-o. Am dezvoltat si am urmat un proces extrem de versatil in care am utilizat instrumente moderne de screening ce ne-au permis sa colaboram extrem de eficient cu clientii. 
- Astfel am finalizat cu succes fiecare proiect intr-un timp record (intre 30 si 45 de zile de la data inceperii proiectului pana la semnarea contractului cu noul angajat) si cu un buget extrem de competitiv. 
- Am folosit intreaga experienta de business si de executive search a consultantilor nostri precum si o baza de candidati ce este actualizata mereu cu profile specifice. 

Unul din consultantii nostri iti poate oferi toate detaliile despre acest nou serviciu si despre pasii intregului proces, precum si informatii despre bugetul estimativ al unui astfel proiect, programand o intalnire fata in fata sau online. 

Click pe unul din link-urile de mai jos pentru a programa intalnirea.
© 2023 SMD Remarkabil Consulting SRL - Toate drepturile rezervate

Pentru orice oferta de servicii personalizata sau daca ai intrebari, ne poti contacta la office@remarkabil.ro

Pe site-ul nostru, platile online sunt procesate in siguranta de platforma: